Advertisement

Drone DJI Phantom 4

2019-03-11 17:49:22


Report
Share
   
  
  


Selling Price :

RM 4,300

Seller Details

Name :
Muhammad

Contact :
 Send Mail

Location :
Selangor | Kajang

Store QR code :
TechCraz 8cent Seller Store

Item Details

Item for : Sell

Conditions : New


Category : Electronics

Sub-Category : Gadgets


Type : Drone

Brand : DJI

Model : Phantom 4



Description :
DJI Phantom 4 sekali full accessories Phantom 4/3 untuk dilepaskan.

Jarang pakai, nak cakap 3bulan sekali pakai pun tak, dalam setahun tu adalah 2-3kali fly tu pun panaskan engine je, main kawasan rumah. Dan dah cuci tangan, memang letak dalam beg dia sahaja.
Condition 8/10 (pernah crash sekali dalam ketinggian 4meter, repair dekat DJI service center, Petaling Jaya)

Disertakan barang-barang yang include;
1. DJI Phantom 4 Quadcopter (RM5,xxx) ((masa awal awal keluar, beli direct kedai))
2. DJI Remote Controller Monitor Hood for Smartphones (RM4x)
3. DJI Phantom 4 - Car Charger Kit (RM2xx)
4. DJI Phantom 4 - Battery Charging Hub (RM4xx)
5. DJI Phantom 4 - Intelligent Flight Battery x2 (RM1,4xx) ((RM7xx each)) + [with 1battery yang asal, so total 3battery, 3-3 battery cell bar cun tak ada cell yang mati]
6. DJI Phantom 4 - Propeller Guard (RM8x)
7. DJI Battery (10 PIN-A) to DC Power Cable (RM2x)
8. DJI Remote Controller Strap (RM4x)
9. DJI Remote Controller Monitor Hood for Tablets (RM8x)
10. DJI Universal Remote Controller Lanyard (RM7x)
11. DJI Phantom Series Multifunctional Backpack (RM8xx)
12. DJI HDMI Output Module (yang original asal tu akan bagi sekali) (RM4xx)
13. Polar Pro DJI Phantom4/3 6-pack filters (PL1,ND8,ND16,ND32,ND8/PL,ND16/PL) (RM9xx)
14. Polar Pro DJI Phantom4/3 3-Pack (Polarizer, ND4, ND8 Filters) (RM5xx)
15. Manfrotto D1 Backpack for Quadcopter (RM6xx)

P/S: Maybe ada accessories yang dah hilang, nanti saya try cari balik.

COD ONLY!!!
Area Kajang, Selangor. Boleh try tengok.
WhatsApp me at +6 011-11442295 Mu'adz for more info/picture


Store Details

Store name:
TechCraz

Store Since:
2019-02-15 (3 years ago)

Store Badge:
Badge Not Verified Store Badge Not Fair Price Store Badge Not VIP Store


Rating


Rate Now

Be the first to rate this.

0 average based on 0 reviews.


5 star

0

4 star

0

3 star

0

2 star

0

1 star

0


Review

Add new review

There is no review yet.


.

Do have anything to sell or rent?

Sell your products and services online FOR FREE. It's easier than you think !

Add Advertisement Now