Advertisement

DASYATNYAAA COMBO DASYAT MAMASAB🙀 Pre-Order Kek Halal

2019-08-24 15:24:30

Share it to :          



  Promotion Now   DASYATNYAAA COMBO DASYAT MAMASAB🙀 Pre-Order Kek Halal 1
❮❮ ❯❯
DASYATNYAAA COMBO DASYAT MAMASAB🙀 Pre-Order Kek Halal A
DASYATNYAAA COMBO DASYAT MAMASAB🙀 Pre-Order Kek Halal B
DASYATNYAAA COMBO DASYAT MAMASAB🙀 Pre-Order Kek Halal C
DASYATNYAAA COMBO DASYAT MAMASAB🙀 Pre-Order Kek Halal D

Share it to :          

Selling Price : RM40
Selling Price :

RM40

Seller Details

Prefer :
  • Mail / Delivery

Store QR code :
Mr.Kek Mamasab 8cent Seller Store

Item Details


Item for : Sell
Conditions : New

Category : Groceries
Sub-Category : Food

Type : Cakes



Description :
DASYATNYAAA COMBO DASYAT MAMASAB Pre-order Kek Halal

Setiap hari BERIBU-RIBU BIJI KEK combo dasyat keluar dari kafe mamasab tauu

Sis tgok je dari jauhh
#mamasablover ni da sampai tahap hari2 mandi kek ni..

Mana taknyaa kek mamasab FRESH BAKE setiap hari..tak sempat keluar loyang orang da beratur nak kek mamasab ni betul2 fresh ni

Tq #mamasablover untuk kasih sayang yang tak berbelah bahagi sebagaimana kasih sayang yang team mamasab curahkan dalam kek yang beribu-ribu biji tu

nanti esok kalu rasa tak cukup nak mandi kek tu haaa save laa nombor sis siap2 yaa

www.wasap.my/60163880900/combodashyat
.
kang esok tak mandi susah plak kan


Store Details

Store name:
Mr.Kek Mamasab

Store Since:
2019-08-23 (4 weeks ago)

Store Badge:
Badge Not Verified Store Badge Not Fair Price Store Badge Not VIP Store



Rating


5 average based on 1 reviews.


5 star

1

4 star

0

3 star

0

2 star

0

1 star

0




Review

There is no review yet.


.

Do have anything to sell or rent?

Sell your products and services online FOR FREE. It's easier than you think !

Add Advertisement Now